Течен перилен препарат My Forest Color Laundry 1.3л

  • Марка: MyForest

Течен перилен препарат за цветно пране. С повишено внимание към яркостта и наситеността на цветовете – за пъстра и ароматна свежест на Вашите дрехи!

Течния My Forest е ново поколение премиум перилен препарат с биоразградима формула и над 90% натурални съставки, които осигурява висококачествено изпиране без да използва агресивни към здравето на човека и околната среда химикали. Активната изпираща съставка в My Forest е висок процент чист натурлен сапун. Сапунът е биоразградим, нетоксичен, не дразни кожата и не вреди на околната среда, а има отлично изпиращо действие. В My Forest се влагат само хипоалергенни аромати, за да получите щадящо кожата изпиране без да се лишавате от ароматната свежест на чистото пране.

Какво прави My Forest толкова добър ? 

 
35% натурален сапун35% натурален сапун Активната изпираща съставка в My Forest е висок процент чист натурален сапун. Сапунът е биоразградим, нетоксичен, не дразни кожата и не вреди на околната среда, а има отлично изпиращо действие.
 
 Рециклируема опаковкаРециклируема опаковка
Всеки елемент от една идея има значение. Затова My Forest използва опаковки, които са подходящи за рециклиране.
 
Супер компактенСупер компактен
My Forest съдържа по-малко пълнители във формулата си, което не влияе върху изпиращите качества на продукта, а пести ценни природни ресурси за производство, пакетиране, съхранение и транспортиране. Така с икономична доза от само 75 грама се постига безкомпромисен резултат.
  
Хипоалергенни ароматиХипоалергенни аромати
Във всички продукти под марката My Forest се влагат само хипоалергенни аромати, за да получите щадящо кожата изпиране без да се лишавате от ароматната свежест на чистото пране.

90% съставки с натурален произход90% съставки с натурален произход
Освен че са по-щадящи към здравето на човека, съставките с естествен произход подпомагат биоразградимостта на продукта и ограничават влиянието върху околната среда. А това, което е добро за природата, е добро и за човека.
 
Безкомпромисно изпиранеБезкомпромисно изпиране
My Forest е перилен препарат от ново поколение – стъпка напред към отличното изпиране, екологична грижа за тъканите без компромиси в качеството.

Без агресивни химикалиБез агресивни химикали
Благодарение на перфектните качества на натуралния сапун, My Forest оигурява отлично качество без да използва агресивни химикали като синтетичните повърхостно активни вещества.
 
Без фосфатиБез фосфати
My Forest се грижи за чистота на водните басейни. Формулата на препарата е разработена в крак с последните еко тенденции и не съдържа фосфати, които нарушават биологичното равновесие във водните басейни.
 
Безопасен за септични ямиБезопасен за септични ями
My Forest не съдържа синтетични сърфактанти, които поради по-ниската си биоразградимост и засиленото пенене намаляват капацитета на септичните ями и задръстват отточните им системи, а отсъствието на фосфати предотвратява създаването на благоприятна среда за еутрофикация.
 
Биоразградима формулаБиоразградима формула
Високият процент на съставки от натурален произход във формулата на My Forest допринася за добрата биоразградимост на продукта. По-малко вредни вещества в продукта означава по-малко вредни вещества в кръговрата на природата.

Доставка
Доставка